nieuws

19 juli 2019

De zomer is in volle gang!!!

Hoe lekker is het om er dan even ‘vandoor’ te gaan en je gedachten te verzetten door andere omgevingen, mensen, eten, op te zoeken waardoor je weer opgefrist en  ontspannen raakt.

Ik gebruik diezelfde behoefte om de vakantie ook te gebruiken om te mijmeren over:

  • Hoe ben ik bezig geweest?
  • Wat liep lekker en wat zou nog leuker/fijner/mooier/beter kunnen?
  • Hoe kom ik nog beter uit de verf?
  • Wat wil ik dan anders gaan doen?
  • Wat wil ik dan aanpakken?
  • Hoe ga ik dit straks (na de vakantie) oppakken?
  • Wat heb ik hiervoor nodig?

Ik wens je een fijne vakantie en veel wijsheid toe om tijdens een wijntje, een stil moment, een blik over het water, een wandeling in de natuur dit eens te overdenken. Let maar eens op wat dat oplevert.

Succes!

En als je mijn hulp nodig hebt om vorm te geven aan eventuele veranderingen, dan zoek je me toch gewoon op info@marceldullaart.nl of 06-4.876.94.85

Warme groet,

Marcel DullaartDe Curve en Leef & Groei gaan samenwerken

Jij en ik hebben niet stil gezeten, ook al hebben we elkaar wellicht minder gesproken de afgelopen periode. Jij hebt je kansen aangegrepen om veranderingen mogelijk te maken; je hebt misschien vragen gehad waar je antwoorden op zocht om verder te kunnen; je weet weer wat je binnen je werk te doen hebt of misschien wil je weer even afstemmen hoe je er met je bedrijf voor staat om weer met een goed gevoel en zuiver door te kunnen en te groeien.

En daar werk ik graag aan mee, dat groeien!

Ik benader je omdat we met elkaar te maken hebben gehad in de afgelopen jaren, als klant of bekende/vriend/familie. Met de relaties van Leef & Groei, mijn spirituele werk en met mijn relaties vanuit de Curve, het zakelijke en organisatiegerichte werk wat ik doe, hebben we mooi werk gerealiseerd; gericht op zowel individuele als ook organisatiewensen.

Omdat het laten groeien van mens en organisatie mijn belangrijkste opdracht is heb ik besloten om beide ondernemingen in één samen te laten komen:

Het geeft me een enorme kick om je op deze manier op jouw weg te mogen begeleiden, te coachen of te trainen om groei van mens en organisatie te realiseren!

Natuurlijk kun je ook contact met me op te nemen via info@marceldullaart.nl of 06-48769485 (dit nummer is hetzelfde gebleven). Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan!

Tot gauw,

Marcel