De Curve en Leef & Groei gaan samenwerken

De Curve en Leef & Groei gaan samenwerken

Jij en ik hebben niet stil gezeten, ook al hebben we elkaar wellicht minder gesproken de afgelopen periode. Jij hebt je kansen aangegrepen om veranderingen mogelijk te maken; je hebt misschien vragen gehad waar je antwoorden op zocht om verder te kunnen; je weet weer wat je binnen je werk te doen hebt of misschien wil je weer even afstemmen hoe je er met je bedrijf voor staat om weer met een goed gevoel en zuiver door te kunnen en te groeien.

En daar werk ik graag aan mee, dat groeien!

Ik benader je omdat we met elkaar te maken hebben gehad in de afgelopen jaren, als klant of bekende/vriend/familie. Met de relaties van Leef & Groei, mijn spirituele werk en met mijn relaties vanuit de Curve, het zakelijke en organisatiegerichte werk wat ik doe, hebben we mooi werk gerealiseerd; gericht op zowel individuele als ook organisatiewensen.

Omdat het laten groeien van mens en organisatie mijn belangrijkste opdracht is heb ik besloten om beide ondernemingen in één samen te laten komen:

Het geeft me een enorme kick om je op deze manier op jouw weg te mogen begeleiden, te coachen of te trainen om groei van mens en organisatie te realiseren!

Natuurlijk kun je ook contact met me op te nemen via info@marceldullaart.nl of 06-48769485 (dit nummer is hetzelfde gebleven). Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan!

Tot gauw,

Marcel

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.